Kedved László, javasolnám, hogy vegye fel a kapcsolatot Orosz Mihály Zoltán jogvédővel és egykori polgármesterrel, aki a már korábban is sikeres A Jog Gyilkosai nevű honlapot indítja újra, amelyen a korrupt bírók és ügyészek adatai, ügyei lesznek kitéve. Ön biztosan sok hasznos adatot tudna ehhez szolgáltatni.

Én egy biztonsági szolgálatnál dolgoztam, amely korábban a NANE-nek adott védelmet. Nőket kellett elkísérni a bíróságra. Kollégáim mesélték, hogy az esetek többségében szó sem volt erőszakos apáról, hanem a NANE-s ügynökök tisztességes apákat tettek tönkre (lelkileg és anyagilag), illetve családokat téptek szét. Rövidesen a cégünk fel is mondta a NANE-vel a szerződést.

Vagyis harcolni kell ezek ellen. A Patent közösségi oldalain meg száz számra olvashatóak azok a kommentek, amelyekben kétségbe esett, valóban bántalmazás alatt lévő nők írják, hogy többedszeri felkeresésre sem segít a Patent.

Úgy látszik, hogy Spronczék csak azokra az ügyekre ugranak rá, ahonnan pénzt tudnak szerezni, vagy ahol szó sincs agresszív apáról.

Sok sikert!

EGY LYUKAS KÉTFILLÉREST SE ADJ NEKIK!

ÓVAKODJ MINDKÉT ÁLFEMINISTA-MARXISTA FELFORGATÓ-CSALÁDROMBOLÓ SZEKTÁTÓL!