Az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Babtista Iskola (az óbudai mókus!) 12 éves tanulóját - Kalmár-Czenki Noémi Esztert - a mai napig elzárták a Kerék utcai Czenkik attól, hogy az édesapjával négyszemközt egyetlen szót válthasson, hogy valaha is megtudhassa tőle az igazat, azt, hogy miért nem élhet normális családban, hogy valójában ki az apja, leginkább pedig azt, hogy 12 éven át egyfolytában hazudtak neki az apjáról a lélekölő, számos országban már bűncselekménynek minősülő elidegenítést folytató Czenkik. Nem maradt más lehetőség, mint ez: a nyilvános video üzenet.

Sajnos valamennyire már talán elkésve: azután, hogy a gyermeket elképesztő aljasságokra vették rá a teljes elidegenítés érdekében a Czenkik. De, ami ugyancsak megér majd hamarosan egy misét: az ehhez részben asszisztáló, részben a nagyszülőknek még be is segítő anya - Czenki Melinda - amúgy az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Babtista Iskola tanítónője.

Tanítónőként gondolja úgy, hogy egy gyermeknek apára nincs szüksége, hogy a gyermek érdekét az szolgálja leginkább, ha betanítja arra, hogy hatóságok előtt hamis nyilatkozatokat tegyen: a rendőrség előtt a saját apját az anyja fojtogatásával vádolja meg hamisan, vagy a gyámhatóság előtt a saját apjáról azt hazudja, hogy az börtönben ült az anyja fojtogatása miatt.

Mondják: innen szép felállni! Már ha ezekután ez még lehetséges...